Samenwerkingen

Samen bereik je meer!
Daarom zijn wij van de stichting Maxima’s Helden enorm blij met organisaties die onze missie steunen.
En die steun ontvangen wij op verschillende manieren Mogen deelnemen aan een evenement om zo te kunnen netwerken bijvoorbeeld. Of door te participeren op Kerstmarkten.
Maar ook horeca ondernemers die ons gelegenheid bieden als start, stop of pauzeplaats. Samenwerking dus op verschillende manieren.

Dutch 1000

Bij dit evenement gaan de deelnemers een route rijden van 1000 km door Nederland binnen 24 uur, waarbij snelwegen vermeden worden.
Er kunnen ook kleinere afstanden gereden worden, 700, 500 en 300 km.

Wij als stichting hebben in 2022 voor het eerst meegereden en hierbij ons evenement gepromote en zijn wij op de camping rond gegaan met de collectebus.

Dutch American Police Department

Stichting Dutch American Police Department® zet zich volledig in voor kinderen met een chronische ziekte en/of (verstandelijke) beperking. Wij doen dit met behulp van Amerikaanse Politie- en andere bijzondere voertuigen. De stichting bestaat geheel uit vrijwilligers en heeft geen betaalde krachten.

Wij doen ons uiterste best om zo veel mogelijk kinderen uit de doelgroep een fantastische ervaring te bezorgen die hen kan helpen hun ziekte of handicap even te vergeten door ze lekker kind te laten zijn. Zodat zij hun strijd weer wat positiever en energieker kunnen voortzetten.